Hosting er vejen til topmoderne it-udvikling og drift

For en stor del af de danske virksomheder giver det god mening at outsource drift og udvikling af virksomhedens IT installation. Det kan være vanskeligt at tiltrække og fastholde kvalificerede ressourcer, og det er næsten umuligt for medarbejderne at opretholde og udvikle sine kompetencer.


AC IntelliCom tilbyder drift og udvikling af både virksomhedernes inhouse installation – eller man kan vælge en hosted løsning i vort topmoderne datacenter på enten en Hyper-V eller VMware platform til hele virksomhedens Windows platform. Applikationer og desktops gøres tilgængeligt enten via Microsoft Remote Desktop Services eller Citrix XenApp og XenDesktop.


Uanset hvilken model man vælger får man adgang til erfarne og kvalificerede eksperter med hel frisk viden om de nyeste teknologier.

 

AC IntelliCom er oprindeligt udsprunget fra verdenen omkring IBMs legendariske AS/400 platform og har i alle årene været en seriøs og kendt leverandør af hardware og serviceydelser til denne platform.

 

System i er stadig livsnerven i mange store danske virksomheders infrastruktur, men det er dyrt at opretholde egne kompetencer på platformen. AC IntelliCom tilbyder hosting, overvåge og drifte system i i vort topmoderne 2-lokationers datacenter. Er der behov for 24x7x365 dages drift og katastrofeberedskab er der mulighed for at etablere et redundant setup med failover.

we manage it